Food2019-05-22T15:07:50+00:00

Maak kennis met onze passie voor exclusief barbecueën en de gruwelijk lekkere Mexicaanse nacho’s. Maak een belevenis van je evenement. Ga voor de exclusieve grill ervaring of geef jouw evenement een twist met het de nacho-foodtruck van het Nacho Kartel.

Laat je volledig ontzorgen!

Geen evenement op de planning staan? Wij bezorgen ook thuis! Bestel onze nacho’s of barbecuemenu en laat ze bij jou thuisbezorgen. Zo kun jij lekker thuis op de bank blijven chillen.

BYG: Next level barbecueën? Laat dat aan onze grillmeesters over! Met een bovenmatige passie voor grillen en de lekkerste versproducten bezorgen we jou en je vrienden of collega’s een onvergetelijk barbecue-erving. Inclusief Big Green Egg of de Ofyr, brutale smaken, het lekkerste duurzame vlees en menu’s die nét even anders dan anders zijn. Beleving staat bij ons centraal.

Meer informatie? Check de Backyard Grill website: www.backyardgrill.nl

Nacho Kartel: Caramba! Ook zo dol op nacho’s? Ons Nacho Kartel bezorgt de lekkerste nacho’s bij jou aan huis. Geheel in stijl! Aan jouw deur staat straks een rasechte Mexicaan gehuld in Mexicaanse kledij. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is de nacho’s even opwarmen. Oh, en dorst lessen kan natuurlijk met een heerlijk koude Desperado’s bij je bestelling.

Psst… Wist je dat het Nacho Kartel ook regelmatig op pad gaat met zijn eigen nacho-foodtruck? Ook leuk op jouw bedrijfsfeest! Bekijk de mogelijkheden op de website: www.natchokartel.nl